Magyar English
Hírek

Elképesztő szaftmennyiség a barbecue védjegye

A Rub & Roll Barbecue az a hely, amelynek miliője már elsőre könnyen magával ragadja látogatóját. A tulajdonos csillapíthatatlan BBQ iránt tanúsított szenvedélye és természetesen az ételek íze és minősége pedig az, ami akár éveken keresztül vissza-visszahívogatja a húsimádókat, az Amerika-rajongógat és a lelkes éttermi közönséget egyaránt.

Ha valaki a Rub & Roll rendszeres látogatója, minden alkalommal más oldaláról ismerheti meg az éttermet – alkalmas helyszín üzleti ebédehez és családi vacsorához, ideális egy gyors snackhez rohanós délutánokon és szuper programokat is el lehet csípni - mint például a péntek és szombat esti élőzenés vacsoraesteket.


A felszolgáló kollégák udvariassága és egyben közvetlen kedvessége rendszeresen mosolyt csal a vendégek arcára – nem is csoda, hogy magyarok és külföldiek is szép számmal járnak vissza. Mindig igyekszünk figyelni a kiszolgálás gyorsaságára, az ételek pedig kivétel nélkül ugyanazt a magas színvonalat hozzák. 

A BBQ az élet

Az elmúlt évtizedben szerencsére egyre népszerűbb lett itthon is a barbecue műfaja, több szakmai fórum is alakult, ahol a hangsúly a tapasztalatmegosztáson van. Az alapokat senki nem akarja megdönteni – miszerint lassú tűzön, hosszú órákon keresztül füstölik a különféle húsokat egy erre kialakított szmókerben -, ám a rub összetétele, a füstöléshez használt fa, a szmóker működési elve mind-mind változó tényező, amiről a szakma képviselői előszeretettel beszélgetnek, tippeket, trükköket osztanak meg egymással, újabb és újabb jógyakorlatokat alakítva ezáltal. A Rub & Roll Barbecue kitart amellett, hogy a barbecue-zásban az a legszebb, hogyha a legfontosabb hozzávalók megvannak – a hús szeretete, a szenvedély, az elhivatottság – minden további ízlés kérdése. Hiszen a barbecue központjában a közösség van.


Kiss Dávid, a Rub & Roll tulajdonosa minden nap azon dolgozik, hogy a hazai BBQ közösség aktív résztvevője legyen Budapesten és immár Gödöllőn is, tevékenységének központjában pedig semmi más nem áll, mint a hús szeretete. Rendszeresen felülvizsgálja a recepteket, alakít kicsit a barbecue sütések folyamatán, mert hisz abban, hogy ezáltal fejlődhetünk mi és az étterem kínálatában található bbq húsok is. Dávid rendszeresen utazott Amerikába, hogy körbenézzen a déli államok legendás BBQ éttermeiben, ezekről az utakról pedig sok hasznos tanáccsal és rengeteg tapasztalattal a zsebében tért haza, aminek hatására mindig fejlesztettek BBQ technikájukon. Az eredményt pedig azok a szerencsések élvezhetik, akik ellátogatnak Szent István körúti, vagy a gödöllői étterembe.

Szaft, és még több szaft

Ha kedvencet kellene ajánlanunk a Rub & Roll Barbecue kínálatából, akkor első körben a BBQ sertés oldalast emelnénk ki - ez amolyan "kapudrog" a bbq világába, ezután pedig érdemes a marhaszegyet, majd a marhaoldalast is kipróbálni. Mindegyik hús telis-tele szafttal és ízekkel, melyekkel nem lehet betelni! A fűszerezés jellegzetes, de nem tolakodó, hagyja érvényesülni a hús eredeti ízét, a rostok között pedig elképesztő szaftmennyiség. A hús külseje ropogós, a belseje könnyen omlik szét a szájban, újabb és újabb ízrobbanással örvendeztetve meg a vendégeket. 

A Rub & Roll Barbecue egy olyan hely, ahová mindig jó visszatérni. Különleges atmoszférája, az ételek minősége és a vendéglátás színvonala élménnyé teszi az egyszeri látogatást is.