Magyar English
Hírek

Keressétek a Rub & Roll grillkolbászait az Auchan áruházakban!

Egy nagyon hosszú folyamat végeredménye, hogy az Auchan áruházak polcain is megtalálhatóak már a Rub & Roll grillkolbászok. Hosszú utat jártunk be onnantól, hogy megálmodtuk saját termékeinket, kifejlesztettük a recepteket, sok-sok próbagyártáson estünk át, hogy meglegyen a tökéletes textúra és ízvilág, mindezt fenntartható minőségben.


A Rub & Roll grillkolbászok az amerikai és a magyar hagyományok ötvözésével áttörő újdonságot hoznak a családok asztalára. A 94%-os hústartalmú kolbászok textúrája viszont eltér az itthon megszokottól: a kollagén bélbe töltött mangalica- vagy marhahús és a minőségi fűszerek homogén egyvelege amerikai vörös cheddar sajt és mangalica bacondarabok izgalmas játékával egészül ki. Az eredmény egy könnyen grillezhető vagy süthető, “zsírfröcsögés”-mentes, roppanós külsejű, különleges ízvilágot életre keltő grillkolbász, melynek minden falatja egyedülálló gasztronómiai élménnyel kecsegtet.

A Rub & Roll grillkolbászokat háromféle ízvariációban kóstolhatjátok: 

- Mediterrán grillkolbász mangalicából


Mediterrán grillkolbászunk 100%-ban eredet igazolt mangalicahúsból készül, a mediterrán konyhára jellemző fűszerek felhasználásával, mint például az oregánó, a bazsalikom, a zsálya és a borsikafű. Az egyedi ízvilágot erősíti a házilag szárított paradicsompehely, melynek friss élményét már az első pillanatban, az első harapásnál érezni. A mediterrán mangalitsa az egyetlen olyan grillkolbászunk, mely az elkészítési technológia alatt nem kap füstöt, csak főzéssel hőkezeljük.

- Cajun grillkolbász mangalicából


Cajun mangalica grillkolbászunk a fűszeres-csípős ízek kedvelői számára jelent kiváló gasztronómiai élményt. Megtalálható benne kétféle saját őrlésű kalocsai fűszerpaprikánk, melyeket nagyszerűen kiegészít a cayenne bors és a kakukkfű. A maximális ízélmény faszénen vagy serpenyőben sült grillkolbász esetén érvényesül legjobban.

- Zöldalmás-cheddaros Texas grillkolbász mangalica és marhahúsból


A teljes Rub & Rollra jellemző az amerikai ízvilág igazán közel áll hozzánk, mutatják ezt neves barbecue éttermeink is. Egyik különlegességünk; a Texas Mangalitsa grillkolbászunk sikere az ízkompozícióban rejlik, ahol a cheddar sajt jellegzetes zamata és a zöldalma aromája keveredik a 100%-ban eredet igazolt magyar mangalitsa hús kiváló minőségével.

Vesd bele magad a grillszezonba a Rub & Roll-lal! 

Ezeket a csomagolásokat keresd! ;) 



Tudj meg többet termékeinkről itt.