Magyar English
Hírek

Novemberi programajánló: stand up, hálaadás és zongoraest

A budapesti Rub & Roll Barbecue-ban és a gödöllői Rub & Roll Villában is lesz milyen programra ellátogatni novemberben - persze csak ha a finom falatokon és a mindig kellemes hangulaton túl egy kicsit másra is vágyna az ember. 

Nézd meg felhozatalunkat és gyere el hozzánk bármelyik estén, vagy azon túl is - mi várunk sok szeretettel! :)

November 23. - Hálaadásnapi pulykavacsora
Helyszín: Rub & Roll Barbecue és Rub & Roll Villa

Csatlakozz hozzánk, ünnepeld velünk és amerikai barátainkkal a hálaadást - Budapesten vagy Gödöllőn is!

Az Amerikai Egyesült Államokban a hálaadás az egyik legfontosabb nemzeti ünnep, melyen a hagyományok szerint az őszi betakarítások után adnak hálát a termésért. Ezen a napon az ünnep a családról és a legfontosabb barátokról szól, ilyenkor még az egymástól távol élő családtagok is összegyűlnek, hogy együtt ünnepelhessenek, melynek fénypontja a hálaadásnapi vacsora.

Amerikai étterem lévén mi is megtartjuk ezt a különleges napot, alkalmat teremtve az itt élő expatoknak és barátaiknak az ünneplésre: az amerikai szokásoknak megfelelően különleges pulykavacsorával készülünk, amiben a főszereplő egy egész BBQ pulyka lesz a hozzá illő hagyományos hálaadásnapi köretekkel.

November 24. - Popper Péter zongoraest
Helyszín: Rub & Roll Villa

A Popper Péter nevével fémjelzett piano & voice est meghitt, akusztikus zenei élményt kínál látogatóinak, mely során Péter ismert slágerek feldolgozása mellett saját dalokat is játszik. A nosztalgiát kedvelők örülhetnek olyan klasszikusoknak, mint Máté Péter, Szécsi Pál, Demjén Ferenc, Hungária, Edda, Neoton, Flipper Öcsi, vagy a Republic, de hogy a mai zene kedvelőit se részesítsük hátrányban, felcsendülnek dalok Rúzsa Magdi, a Bagossy Brothers, és Majka repertoárjából is.

Kösd össze e kellemes koncertélményt egy csodás mangalicavacsorával a Rub & Roll Villában! Csak erre az estére különleges menüt alkotott meg séfünk, melynek középpontjában a mangalica áll és csak ezen az egyetlen esten lesz lehetőség a megkóstolására!

November 26. - Aranyosi Péter stand up comedy est
Helyszín: Rub & Roll Barbecue

Aki volt már Aranyosi Péter estjén, annak nem is kell mondani, aki pedig még nem volt, nos, annak melegen ajánljuk, hogy jöjjön el és nézze meg magának! A miskolci származású humorista mindig könnyeket csal a hallgatóság szemébe, de persze sírásnak helye nem lesz, csak rengeteg nevetésnek. 😊