Magyar English
Hírek

NYERJ grillkolbász-csomagot vagy éttermi ajándékutalványt!

Vásárold meg bármely kolbászt bármely Auchanban, készíts róla egy képet, majd posztolj róla a közösségi médiában / töltsd fel eredeti felhívásunk kommentjei közé / küldd el nekünk üzenetben (amelyik kényelmesebb) és már bent is vagy a résztvevők között!

Hogy mit is nyerhetsz? 

🔥 30.000 Ft értékű ajándékutalványt a Rub & Roll valamelyik éttermébe (Budapest vagy Gödöllő) VAGY ugyanilyen értékben grillkolbászokat - ez a te választásodon múlik majd. 

❕❗️Minél több képet jelenítesz meg a Rub & Roll grillkolbászairól, annál több esélyed van nyerni! (ha képet posztolsz a közösségi médiában, ne felejtsd el mejelölni rajta a Rub & Roll Barbecue-t, és használni hastagainket #rubandrollbbq #rubandrollgrill #rubandrollgrillkolbász

JÁTÉKRA FEL!

_________________________________

Lezárult nyereményjátékunk, mely során a Rub & Roll grillkolbászainak fotóit vártuk tőletek - ezekkel lehetett nevezni, hogy aztán a sorsoláson eldőljön, kié lesz a 30.000 Ft értékű éttermi ajándékutalvány (vagy ugyanilyen értékben grillkolbász-csomag) és a Rub & Roll ajándékcsomagja.

Mindenkinek köszönjük a részvételt, jó volt látni a sok szuper fotót, amiket visszaküldtetek nekünk! 

A nyertesek pedig:

- aki a 30.000 Ft értékű éttermi ajándékutalványt (vagy grillkolbász-csomagot) nyerte: B. Kamilla
- aki pedig a Rub & Roll ajándékcsomagot nyerte: K. István

A nyerteseket üzenetben is értesítettük!

Használjátok ki még ezt a hónapot és grillezzetek a szabadban, amennyit csak tudtok! Grillkolbászainkat továbbra is megtaláljátok az Auchan áruházakban!️