Magyar English
Hírek

Színház az egész világ, és szeptemberben a Rub & Roll is!

A Rub & Roll Barbecue és a gödöllői Rub & Roll Villa is különleges színházi produkcióknak ad otthont szeptemberben. 

Az Éttermek Éjszakája szervező csapata hozza el hozzánk rendezvényeit, ahol a gasztronómia és a szórakoztatás tökéletes egyensúlyban vannak. Tapasztald meg a kulináris élmények és az élvezetes előadások harmonikus összhangját!

A nő, ha elmúlt 40... képzeletszínház BBQ vacsorával

2023. szeptember 15. péntek 18:00, Rub & Roll Villa

Janikovszky Éva darabjában fellépnek: Szamosi Zsófi és Horváth Lili

"Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját – adott esetben fél órával ezelőtti – véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét.

Nyilván, néha nagyon nehéz nevetni ezeken a helyzeteken, de egy sötét nézőtéren simán lehet úgy csinálni, mintha ez nem rólunk szólna, hanem másokról.

A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, az elragadtatottság állapotában viszont nehéz színlelni, így a röhögés feloldja azokat a gátlásokat, amik ezekben a helyzetekben rakódnak ránk. Janikovszky Éva azonban túl jó megfigyelő, a megengedő humor nem fedi el, hogy ezek bizony mi vagyunk. Szóval ez valami felszabadító röhögés, amiből kevés van az életünkben, miközben minden más módszer hatástalannak tűnik az élet nagy kérdéseinek kezelésére.”

E képzeletszínházi est keretében a két színésznő beszélget a moderátorral, valamint a nézőkkel. A Janikovszky Éva írásai alapján életre keltett halhatatlan nőalakok segítségével gondolkodnak közösen a 40-45 év feletti lét végpontjairól: mindennapi mélységeiről és magasságairól. Őszinte kíváncsisággal és együttérzéssel vallanak arról, milyen válaszok, megoldások születtek bennük az élet különféle helyzeteire a negyedik X-en túl.

Különféle ’arcainkra’ igyekeznek közelebbről és mélyebben rátekinteni - pontosabban arra a képre, amit kifele mutatunk magunkról másoknak ebben a két(féle), sokszínű világban. Megfigyeléseik középpontjában a személyiségünk gyémánt-dimenziói állnak.

Ez a produkció vers és próza különleges, szeretetteljes találkozása, ahol a közös nevező, a kapocs a játékosság és a derű. Afféle asszociáció-folyam: éles tükör – szavakból csiszolva...

Jegyvásárlás és további részletek

Pokorny BBQ Piknik

2023. szeptember 28. csütörtök 18:00, Rub & Roll Barbecue

Emberi történetek ...humorral és közvetlenséggel a színészetről és szakmai életről, sikerekről és elakadásokról, félelmekről és örömökről, barátságokról, álmokról és arról, mit jelent ma embernek lenni. Pokorny Lia, az ismert és kedvelt művésznő, interaktív és humoros beszélgetés keretében osztja meg velünk gondolatait (aki kérdezi: Gönczy Dorka mediátor, kommunikációs szakember). A beszélgetés során vendégeinknek lehetősége lesz kérdéseket feltenni, így garantáltan mindenki számára személyre szabott és emlékezetes lesz az este. 

Jegyvásárlás és további részletek


Az izgalmas előadásokat pedig 3 fogásos BBQ vacsora teszi abszolút felejthetetlenné!

1. menüsor (választható)Éttermek Éjszakája Privilege Club tagoknak ajándék pohár pezsgővel!

Előétel: Tatárbeefsteak savanyított zöldségekkel, fűszervajjal, fürjtojással és rozskenyérrel
Főétel: BBQ malaccsászár cheddaros gratin burgonyával, sült fokhagymás jus-vel locsolva, marinált gyöngyhagymával tálalva
Desszert: Brownie torta eper sorbet-vel, meringe-vel és diós grillázzsal

2. menüsor (választható)Éttermek Éjszakája Privilege Club tagoknak ajándék pohár pezsgővel!

Leves: Korianderes kukoricakrémleves, fűszeres popcornnal és korianderes olajjal
Főétel: Baconbe göngyölt csirkemell jalapenos cheddar sajttal töltve, füstölt grillzöldségekkel és pirított árpával tálalva
Desszert: New York Cheesecake mentás mangópürével

A jegyár tartalmazza a 3 fogásos vacsorát, és a részvételt az előadáson. Italfogyasztás saját megrendelésre.

Ne hagyd ki ezeket a szuper estéket! Várunk szeretettel!