Magyar English
Hírek

Újra itt van a Rub & Roll csapat!

Még 2020 elején volt - ki emlékszik már arra! 😅 - amikor elköszöntünk a Budapest Barbecue Company névtől, megráztuk magunkat, és Rub & Roll Barbecue-ként, felfrissülve, megújulva folytattuk tovább addigi tevékenységünket.

Ebben az időben dolgozott itt egy olyan csapat, akiknek a neve azóta már összeforrott az étteremmel, az itt képviselt magas minőséggel, mely az ételekben és a vendéglátás színvonalában is megmutatkozott. Ami utána történt, az ma már történelem, de a Covid ránk is hatással volt - a csapat, néhány kivétellel, szétszéledt, hogy tagjai újabb területeken próbálják ki magukat.

Aztán, ahogy visszatért az élet a városba, szép lassan elfeledtük, hogy min mentünk keresztül, stabilizálódni látszott újra minden. Nem csak a vendégek szíve húzott vissza: nagy örömmel tudatjuk veletek, akik már oly' régóta követtek minket, hogy a régi csapatból mindenki visszatért a Rub & Rollba!


A képen bal oldalon álló fiatalember Papp Gábor, a Rub & Roll séfje és pitmastere, akinek kezei alatt minden húsból ízletes és szaftos bbq lakoma válik, akinek az ételeinket és azok mindig kiváló ízeit köszönhetjük, aki a teljes konyhai csapatért egy személyben felel, és Rub & Roll lelkét, a szmókert is teljes odaadással kezeli. A kép jobb oldalán pedig Gyarmati Gábor konyhafőnök-helyettes látható, aki nélkül már elképzelni sem tudjuk az éttermet: 8 éve, a megnyitás óta oszlopos tagja a csapatnak, és az étterem mellett a food truckot is viszi, bármerre vezet is az út.

Bár ő mindvégig velünk volt, hátha még nem találkoztatok az arcával: középen áll Kiss Dávid, az étterem tulajdonosa, aki a legnehezebb időszakokban is azon munkálkodott, hogy az étterem fennmaradjon és jó hírnevét öregbítse tovább. 2020 augusztusában az ő vezetésével nyitottuk meg a Rub & Roll Villa éttermet Gödöllőn, és megszületett a Rub & Roll Butchery is, ami a saját receptjeink alapján készített húsipari termékeket gyárt és forgalmaz.


Visszatért hozzánk közönségdíjas üzletvezetőnk, Kókai Krisztián, alias Kaktusz is! Krisztián szakértelmével és profizmusával a többi kollégával együtt minden nap azon dolgozik, hogy vendégeink a legnagyobb elégedettséggel, élményekkel és ínycsiklandó ételekkel telve távozzanak minden látogatásuk után.

Szeretnénk még egy személyt kiemelni, aki szintén az étterem nyitása óta velünk van, ő pedig Sike Bori, aki nyár eleje óta már üzletvezető-helyettesként erősíti a Rub & Roll csapatát.

Nagyrészt az ő lelkiismeretes munkájuknak köszönhető, hogy a Rub & Roll Barbecue olyan hely ma Budapest belvárosában, ahová mindig jó érzés betérni. Ahol kedves mosollyal, finom ételekkel és barátságos hangulattal találkozhat az ember, mindegy, mikor vezet erre az útja.